Thursday, July 28, 2022

Dani Mocanu

Polițiștii desfășoară percheziții în data de 28 iulie la locuința acestuia din Argeș. Dani Mocanu a mai odată arestat în anul 2017 fiind pus sub acuzația de conducerea a unui grup infracțional organizat specializat în spălare de bani trafic de persoane și proxenetism.


Artileria Youtube Youtube Generation

Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii.

. 28 iulie 2022 Daniel Mocanu interpret de manele a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Nu este pentru prima dată când artistul este în atenția polițiștilor din cauza activităților sale neobișnuite. Dani Mocanu a fost ridicat de mascați în urma perchezițiilor efectuate joi dimineață 28 iulie la domiciliul acestuia.

Instagram Mascații au trecut pragul casei lui Dani Mocanu după ce cântărețul de manele a atras atenția oamenilor legii cu aparițiile lui spectaculoase. A doua zi Dani Mocanu ar fi realizat gravitatea faptei sale și i-ar fi contactat pe părinții lui Alex Podar. Pentru că băiatul a depus o plângere la poliție manelistul ar fi promis suma de 5000 de lei pentru a.

455k Followers 0 Following 687 Posts - See Instagram photos and videos from Dani Mocanu danimocanuoficial. Ad Super-Angebote für Dani Mocanu Strângerea Dovezilor hier im Preisvergleich. Manelistul Dani Mocanu a fost reținut joi dimineața după ce poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au făcut o percheziţie domiciliară în județul Argeș într-un dosar în care bărbatul este suspectat de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Ad Super-Angebote für Dani Mocanu Strângerea Dovezilor hier im Preisvergleich. Manelistul se afla pe un vehicul istoric care a lovit două maşini parcate. Daniel Mocanu este acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul într-un club din Târgu Mureș.

Dani Mocanu săltat de mascați. Dani Mocanu a scăpat recent de o condamnare Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar după ce a lansat o melodie considerată sexistă instigând la violență asupra femeilor. În 2017 el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism spălare de bani și trafic de persoane.

Brătianu din Pitești unde a fost un elev mediocru. De asemenea manelistul a fost nevoit să plătească și o amendă penală în valoare de 15000 de lei. 2 A jucat la echipa de juniori a FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB.

Dani Mocanu călcat din nou de mascați. Cât cere pe el Prima reacţie a lui Dani Mocanu după incidentul de la Râmnicu Vâlcea. Bărbatul este cercetat într-un dosar de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase potrivit Libertatea.

Judecătorii au decis că în luna aprilie a anului 2019 manelistul a postat un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. Daniel Mocanu s-a născut la 3 septembrie 1992 în comuna Bradu județul Argeș și a urmat cursurile Colegiului Național Ion C. Poliţiştii au făcut în acestă dimineaţă percheziţii la casa din Argeş a cântăreţului.

Manelistul ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit într-un club din Târgu Mureş De Andre Rotaru la 28072022 1324 Cântăreţul de manele Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Amintim că anul trecut manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Polițiștii din Mureș au descins joi dimineața la locuința manelistului Dani Mocanu din Ștefănești județul Argeș.

Dani Mocanu ridicat de mascați după ce ar fi amenințat un fotbalist În această dimineață polițiștii au făcut percheziții în casa din Argeș a lui Dani Mocanu după ce oamenii legii s-au autosesizat în urma unui filmuleț postat de artist pe TikTok. De asemenea instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul Curwa Official Video Hit 2019 precum şi toate videoclipurile conexe. Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii În 2017 el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism spălare de bani și trafic de persoane.

Și tot el a fost implicat într-un alt dosar după ce a lansat o manea ce instiga la violență asupra femeilor. Dani Mocanu a intrat din nou în atenția polițiștilor Dani Mocanu face ce face și reușește să ajungă față în față cu polițiștii. S-a întâmplat după ce pe rețelele de.

Manelistul ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit într-un club din Târgu Mureş Blindatul cu care Dani Mocanu a lovit două maşini scos la vânzare pe internet. Faima și banii par să-i fi luat însă mințile artistului care a ajuns să umilească femeile nu doar în melodiile pe care le compune ci și în viața reală. Stai și te întrebi de ce nu intervin autoritățile.

Ei i-au percheziționat casa căutând probe într-un dosar deschis după ce cântăreţul a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr într-un club din Târgu Mureş. Dani Mocanu ar fi încercat să scape de plângerea la poliție. Dani Mocanu este un manelist cunoscut în branșă piesele sale ajungând invariabil pe primele locuri în trendingurile YouTube.

Dani Mocanu a fost condamnatîn 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor a reacționat pe Facebook. Dani Mocanu Sursă foto. Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore după ce joi 28 iulie i-au bătut la ușă mascații și procurorii scrie observatornews.

Totul ar avea legătură cu un nou dosar deschis pe numele cântărețului pentru amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. Mocanu nu și-a continuat cariera în fotbal ulterior alegând să.


Abi Dani Mocanu Regii Romaniei Official Music Video Youtube Music Videos Youtube Videos Music Old Video


Pin On Dani Mocan


Fragolina Youtube Youtube Movie Posters Generation


Pin By Bianca Calin On Dani Mocanu


Youtube In Ear Headphones Youtube Cat Ear Headphones


Dani Mocanu Columbia Oficial Video Video Columbia Development


Pin On Actualitate


Dani Mocanu Costi Fragolina Official Video Youtube Classical Music Playlist Country Music Playlist Pop Music Playlist


Dani Mocanu Ieftinatura Official Video 2020 Youtube


Youtube Men Online Big Men Youtube


Dani Mocanu Tare Tare Official Video 4k Youtube Watch Youtube Videos Music Download Youtube Videos


Dani Mocanu Smecher Si Frumos Oficial Video Hit 2018 Youtube Polo Ralph Lauren Youtube Mens Polo


Pin On Music


Pin By Moraru Nicoleta On Andrei Development Youtube Video


Dani Mocanu Ruleta Ruseasca Oficial Video Youtube


Dani Mocanu El Chapo Official Video Youtube El Chapo Video Movie Posters


Dani Mocanu Alcapone Oficial Audio Youtube Audio Scarface Youtube


Dani Mocanu De Ce Esti Rea Videoclip Official Mens Sunglasses Celebrities Style


Pin On Soccer Https Www Youtube Com Watch V Suhjcoufdye

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya